Då var han i farten igen.

Usch! det känns inget roligt. Vi skulle ta några dagars semester...stack iväg i går e.m. Stannade för att käka lite i Götene, passar då också på att kolla min mail. Tuggan fastnar liksom i munnen. Nej!!  två mail från vår sida rovobsjaderfors.se. Bra eller inte med denna sida,...den här gången fick den i alla fall oss att avbryta vår tur och vända hemåt.


Efter mycket övervägande så går nu åter mina ponnisar ute nattetid. ( även fölen ). Nu spelade tidpunkten igen roll den här gången. Klockan 15.00 och 22.30 är obsen gjorda och innehåller skrämda lösspringande kor, ylande varg och attacker mot fårhage. Kan inte riktigt släppa bilden och rubriken som dyker upp i huvudet. Kaos på Nabben. Alla ponnisar springer omkring...inte just för att kanske vargen hälsar på, tror nog de tycker att det är värre när det kommer en flock med kor... vill inte överlämna detta till ponnyvakterna.


Nu var det ingen fara denna gång, lungt i hagarna i natt när vi kom hem. Det känns olustigt att ha denna känsla i magen så fort vi ska lämna gårdsplanen. Nu börjar jag åter fundera på om jag tagit fel beslut då jag betäckte i år igen. Tänkte ju att gråben inte skulle hindra mig från att göra det jag gillar allra mest... men???


Vetlanda och New Forest SM nästa helg, känns nu inte genomförbart...

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.05 | 23:51

Hej, Hur hög är Ampete som står hos er under 2020? Vi har ett käckt nf sto som vi letar hingst till.
Tack på förhand Hälsningar Camilla Riedel

...
19.11 | 14:12
Välkommen har mottagit 12
12.08 | 08:35
Sörbys Amperé har mottagit 5
22.03 | 12:32
Treårstest igen har mottagit 3
Du gillar den här sidan