Funderingar

Hade ju funderingar på att inte betäcka några ston i år. Tycker att vargen tar lite för stor plats där vi bor. Har fått klartecken för rovdjursstaket, men har inte råd att sätta sånt då det skulle gå på närmare 200 000:- och som det är idag så måste staketet sättas upp innan bidrag betalas ut. Sverige i ett nötskal. tycker inte heller att staketet i dag är utformat( finns bara ett att välja på ) så att det passar till häst. Kunskap o teori o praktik går inte hand i hand.


Vet inget säkert och har inga bevis, men vi har under senvintern mist en liten fölunge p.g.a kastning. Ofta panik i hagen med skenande hästar...eftersom vargen håller till i skogen så kan det ju inte vara den som skrämmer dom...eller?? det kanske börjar bli trångt?? behövs det mera plats???  Jag står någonstans mitt i mellan, varken hatar eller älskar varg. Tyvärr tar nog snart ena sidan över om inget görs i vargfrågan, vi ska ha varg i vårt land... okey... men då ska ALLA ha varg i vårt land.  


Vi bestämde oss för att gråben inte ska få sätta stopp för det vi gillar allra mest:)


Två ston har fått åkt i väg till kille i år. Daniella gör ett besök hos "sin" Gobi. Fiddeli har åkt upp till Gin.
Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.05 | 13:25

Hej. Inga nu. Jag vet fina 1åringar om du kan tänka dig det istället. Mvh Agnetha

...
23.05 | 11:24

Hej. Kan du skicka ett mail till agnetha.eklund@gmail.com

...
19.05 | 18:53

Har ni några 2-3 åringar tillsalu nu?

...
29.04 | 16:30

Hej letar d-ponny helst valack, bör vara snäll och trygg, behöver inte var utbildad eller tävlad. 3-12 år. Hästvan familj med eget stall.

...
Du gillar den här sidan