Idag står det premiering på schemat. Nabbens Agnes ska visas. Hon gör oss inte besviken. Går etta bland de fina stona i 3årsringen och får Diplom. Vilken fantastisk helg vi fick med våra ponnyer på Stuteri Nabben

New forestföreningen anordnar tillsammans med Welsh o Cob föreningen utställning i By på Storbyns anläggning. Vi packar in Nabbens Nefertiti och hennes lilla goding Nabbens Galileo. Härligt med en restid på ca 1 timme det är vi inte bortskämda med. Regn och väldigt blöt dag men vad gör det när man har så fina ponnyer. Båda två får guld. Titti går 3:a i BIS och lillen kniper titeln Res BIS. 

Den här gången åker vi till Denan. Roslagensponnyavelsförening. Peregrin gör ett jättebra test med tanke på den träning vi gjort. Mycket beröm för en fantastisk fin ponny. Finfina 47 poäng i gång och 45 i hopp.

Örebro ponnyavelsförening. Utställning o maskeradklass. Nabbens Alfred tar vi med oss. Utställningen får han silver med en 9:a på sin typ. Maskeradklassen vinner Colin och Alfred som Smurfar. Alfred är så cool det är första gången han har någon på ryggen. 

Vilken lyckad dag. Upp mitt i natten och lastar i Nabbens Agnes och Nabbens Gandalf för att åka till Örebro ponnyavelsförenings treårstest på Vittvångs gård. Agnes först in. Hon har inte varit så jätte förtjust i att hoppa på träning men gör en helt godkänd löshoppning. Och visar sig från sin bästa sida i gångarter. Raden blir 9 8 7 8 9 7 = 48p. 6 5 = 42p.                  

Agnes får utmärkelse för lovande gångarts ponny. 

 

Snabbt ut med nästa. Stackars Gandalf hinner inte värma upp nåt innan det är hans tur. Gör en fantastisk löshoppning. Tyvärr blir det lite darr i benen inför gångarter. Vi missar en dubbel med ett poäng. Han får raden 8 8 8 7 7 8 = 46p 8 8 = 48p.                                          

Gandalf får utmärkelse för lovande hopp ponny.